Έξοδα Αποστολής

Η εταιρεία Coffeetales αποστέλλει προϊόντα πανελλαδικά με εταιρείες ταχυμεταφοράς, καθώς και μεταφορικές εταιρείες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ελάχιστο κόστος παραγγελίας είναι 3€. Για παραγγελίες άνω των 69€, τα μεταφορικά είναι δωρεάν και ο τρόπος αποστολής των προϊόντων εξαρτάται από το μέγεθος της παραγγελίας. Για μεγάλες παραγγελίες (όγκος και βάρος) επιλέγεται αποστολή με μεταφορική εταιρεία.

Εάν επιλέξετε αποστολή με Box Now η χρέωση των μεταφορικών είναι 2,00€. Δεν υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή με την Box Now.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή», τότε επιβαρύνεστε με μια πρόσθετη χρέωση 1,90 €.

Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρεία η παραγγελία εξοφλείται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί  έως τις 14:00 παραδίδονται την ίδια μέρα στην μεταφορική εταιρεία, εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Θα παραλάβετε την παραγγελία σας μέσα σε 1-3 εργάσιμες μέρες ανάλογα με τον τόπο παράδοσης.

Σε κάθε περίπτωση, μόλις ολοκληρωθεί  η παραγγελία, ο πελάτης ενημερώνεται για την εξέλιξης της παραγγελίας μέσω e-mail και τηλεφωνικά σε περίπτωση που απαιτείται η συνδρομή του για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.