Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα που να ταιριάζουν με τα κριτήρια αναζήτησης.
€ – €
Το πατητήρι (tamper) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη σωστή προετοιμασία του εσπρέσο. Το σωστό πάτημα του καφέ είναι καθοριστικής σημασίας για την ποιότητα της εκχύλισης.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την αποθήκευση πληροφοριών στον υπολογιστή σας. Δείτε τh Πολιτκή Cookies για περισσότερες λεπτομέρειες.
Αναλυτικά τα cookies που χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε καλύτερα εμπειρία χρήστη με βάση τις εμπειρίες προβολής στον ιστότοπο.